Repant lander fet avtale - aksjen dobles!

Repant skal levere pantesystemer til en av Norges dagligvaregiganter.

Magnus Engström.
Børs

Repant ASA har på vegne av PSI Systems i Norge, PSI Antonson i Sverige og ScanVægt i Danmark inngått en rammeavtale med Coop Trading AS for levering av pantesystemer i hele Norden, går det frem av en børsmelding.Les også: Doblet du pengene på ni minutter? Avtalen løper i tre år og omfatter Coop Norge, Coop Sverige og Coop Danmark.Repant skal levere panteautomater i alle land etter endelig testgodkjennelse av Coop Sverige og Coop Danmark. PSI er ansvarlig for salg, installasjon, service og vedlikehold i Norge og Sverige.- Coop Trading representer ca. 3.000 butikker i Norden og dette er en viktig avtale for Repant, sier Repant-sjef ASA Magnus Engström.Hele meldingen her.

Nyheter
Børs