Saftig smell for Stordalen-kompis

Stordalen-kompis Jon Erik Brøndmo bygget seg en formue på 250 millioner kroner. Nå må han skrive ned halvparten av sitt selskap til null.

Konsernsjef Petter A. Stordalen (til v. ) og finansdirektør Jon Erik Brøndmo i Choice Hotels - Foto: Scanpix
Børs

Jon Erik Brøndmo forlot for tre år siden Stordalen-selskapet Anker holding med 250 millioner kroner i lommen, skriver dn torsdag.Nå må han skrive ned halvparten av verdiene i sitt selskap, Hønefoss Invest, fremgår det av årsberetningen.- Jeg har hatt et vanskelig år, det er ikke noe å lure på, sier Brøndmo i en kommentar.Det er en nedskrivning av verdi på aksjer Brøndmo nå har foretatt seg. Stordalen-kompisen har imidlertid ingen planer om å gi seg med det han holder på med.- Jeg forsetter å gjøre det jeg har drevet med. Jeg forsøker å skape noen arbeidsplasser, sier han.

Nyheter
Børs