- Sektoren vil få en hemningsløs inntjening

Forvalter Hans Thrane Nielsen snakker om en fantastisk oljepris, potensielle skuffelser og en sektor hvor en kan tjene enormt med penger.

Hans Thrane Nielsen - Leder norske aksjer i Storebrand Kapitalforvaltning - Foto: Finansavisen
Børs

Forvalter Hans Thrane Nielsen, sjef for norske aksjer i Storebrand Kapitalforvaltning, har meget stor tro på ytterligere oppgang på Oslo Børs fremover, skriver Finansavisen torsdag.- Børsen har gått fra ekstremt lav prising til den billige enden. Nå er det ikke lenger løp-og-kjøp-nivåer med hensyn til prising. Nå kan vi være sårbare for skuffelser, sier Thrane Nielsen.Forvalteren syns utviklingen i oljeprisen er spesielt positiv sett med norske øyne.- En oljepris på 440 kroner fatet i norsk regning, det er jo fantastisk. Og terminprisene for de nærmeste årene ligger på mellom 70 og 90 dollar fatet. Skulle vi se en oljepris på mellom 440 og 550 kroner fatet de neste årene, vil norske bedrifter tjene gode penger, sier han.Thrane Nielsen har imidlertid usedvanlig stor tro på én sektor akkurat nå.- Laksenæringen står foran en hemningsløs inntjening. Hvis bedriftene begynner å melde om økt ordreinngang, kan børsoppgangen bli enda kraftigere, sier Nielsen.

Nyheter
Børs