- Selg disse to aksjene

To aksjer fra samme sektor får begge salgs-anbefalinger onsdag. - Utsiktene i markedet er fortsatt dårlige, skriver meglerhus.

Aggressive tradere i Brasil - Foto: AP
Børs

Meglerhuset DnB NOR Markets gjentar onsdag sin salgs- anbefaling på det franske seismikkselskapet CGGVeritas.- Vi venter at selskapet vil få en EPS på USD 0.82, USD -0.14 og USD 0.41 for henholdsvis 2009, 2010 og 2011. Vi har en salgsanbefaling på CGGVeritas med et kursmål på 11 dollar per aksje, skriver meglerhuset i en rapport onsdag.Samtidig har meglerhuset UBS også opprettholdt sin salgs- anbefaling på Petroleum Geo-Services-aksjen.Kursmålet oppjusteres imidlertid fra 25 kroner til 35 kroner per aksje.- Den gjennomførte emisjonen i PGS reduserer selskapets gjeld og risikoen for brudd på lånebetingelsene nå er relativt lav, men utsiktene i markedet er fortsatt dårlige og den tilhørende risikoen er underpriset, skriver UBS i en oppdatering.

Nyheter
Børs