Slik merker de finanskrisen

Mille-Marie Treschow innrømmer at finanskrisen uroer. - Urolig er vi vel alle sammen, sier hun.

Foto: Scanpix
Børs

Da Mille-Marie Treschow og Stein Erik Hagen bestemte seg for å bygge Farris Bad i Larvik, var de ikke klar over hva som kom til å skylle over spa- og velværesenteret. Nemlig finanskrisen.Les: Åpner Nordens største spa i Larvik- Nå er det bare å gjør det beste ut av det, sier Treschow til Dagens Næringsliv.Ifølge avisen innrømmer hun at krisen uroer henne.- Ja urolig er vi vel alle sammen. Det er ikke bare hoteller. Vi er jo også i handelsbransjen, så vi merker det så absolutt, sier Treschow, som likevel velger å være optimist.- Mottakelsen av Farris Bad har vært veldig bra. Vi ligger foran budsjett og ser lyst på det. Vi håper denne lysningen skal fortsette, sier hun til DN.

Nyheter
Næringsliv