Slik påvirket svineinfluensaen RCCL

-Influensautbruddet hadde en kort, men svært ødeleggende påvirkning på vår drift, sier konsernsjef Richard D. Fain.

Independence of the Seas, operert av RCCL - Foto: Scanpix
Børs

Ifølge TDN regner ledelsen i Royal Caribbean Cruises med at selskapet vil ha en negativ finansiell effekt på 0,22 dollar pr. aksje i forbindelse med H1N1-viruset.Effekten kommer som følge av at selskapet ikke kunne gå inn i sine planlagte havner i Mexico, samt det påfølgende prispresset i det meksikanske markedet.- Influensautbruddet hadde en kort, men svært ødeleggende påvirkning på vår drift. Heldigvis returnerte skipene våre raskt tilbake til sine originale reiseruter, men påvirkningen av publisiteten rundt H1N1-viruset på vår Mexico-virksomhet er frustrerende, sier konsernsjef og styreleder Richard D. Fain i en kommentar.

Nyheter
Børs