Slik skal Warren tjene stort

Investor Peter Warren har nylig hentet inn 36,5 millioner kroner. Her er papirene har nå satser på å tjene stort på.

Peter Warren - Foto: Finansavisen
Børs

- Vi har startet et investeringsselskap med den hensikt å kjøpe feilprisede kredittobligasjoner, sier styreleder Magne Torpen i Global Kreditt Invest til Finansavisen tirsdag.De har akkurat sluttført en emisjon på 36,5 millioner kroner fra 15 til 20 utvalgte investorer. Det er i stor grad snakk om venner og kunder.Warren Wicklund Asset Management har forvaltningsmandatet for pengene i Global Kreditt Invest.Det er Peter Warren som skal være sjef for forvaltningen av kredittobligasjonsfondet. Ettersom det er et globalt fond, vil det bli investert i internasjonale papirer.- Vi satser på å få en god spredning på ulike sektorer, men det er også slik at noen sektorer har falt mer enn andre. Det betyr at vi i en startfase vil ha større investeringer i bank og finans samt olje og offshore, sier Roar Sørensen i WarrenWicklund.

Nyheter
Børs