Spår kursfest i disse aksjene

Tallknusere venter kursoppgang og rykker ut med fem kjøpsanbefalinger. Bestemann har en oppside på 47 prosent.

Foto: AP
Børs

IT-selskapene på Oslo Børs har hatt store problemer med å følge hovedindeksen den siste tiden. På tre måneder har børsen gått cirka 42 prosent, kun en fjerdedel av de 20 mest analyserte IT-selskapene har gjort det like bra, eller bedre.Ifølge Finansavisen er telefoniselskapet Telio og IT-konsulentselskapet Itera for øyeblikket de to børsnoterte IT-selskapene tallknuserne har størst tro på. Oppsiden i Telio er på 47,1 prosent, basert på kursmål fra kun to analytikere, mens Itera ventes å løfte seg 45 prosent.IT-selskapene med størst kursoppside:1.Telio: Kursmålet settes til 30 kroner (+47,1 prosent)2.Itera: Kursmålet settes til 3,45 kroner (+45 prosent)3.Atea: Kursmålet settes til 28 kroner (+26,1 prosent)4.Komplett: Kursmålet settes til 40 kroner (+25 prosent)5.Opera Software: Kursmålet settes til 30,50 kroner (+22 prosent)

Nyheter
Børs