Spetalen vil ikke snakke om "Stalingrad"

Øystein Stray Spetalen, Petter Stordalen og Ove Gusevik kastet kortene i Norske Skog. Spetalen sammenligninger det med slaget om Stalingrad.

Foto: Finansavisen
Børs

Unionen, med Øystein Stray Spetalen, Petter Stordalen og Ove Gusevik, kastet torsdag kortene i Norske Skog og dumpet alle aksjene til kurs 11,5 kroner .Tapet ble blodig og er anslagsvis på 350 - 400 millioner kroner.En ordknapp Øystein Stray Spetalen sier til HegnarOnline at han ikke vil uttale seg om "Stalingrad".- Hvis du spør en tysker så vil han ikke snakke om Stalingrad, er hans eneste kommentar.Slaget om Stalingrad regnes for å være det blodigste slaget i historien.Norske Skog er, etter kommentaren å dømme, det blodigste slaget i Spetalens historie som investor.Mer om slaget om Stalingrad her

Nyheter
Børs