Superaksje stiger 83 prosent

Oslo Børs stiger tirsdag. Beste aksje er opp over 80 prosent i kjølvannet av børsmelding.

Børs

Oslo Børs stiger pent etter å ha falt tirsdag. Ved 12-tiden er hovedindeksen opp 1,3 prosent til 296,50. Ellers i Europa er bildet blandet. Også amerikanske futures peker i begge retninger, med Nasdaq-futures oppover.Oljeprisen klatrer også. Brent-olje for levering i juli omsettes nå for 68,52 dollar per fat, opp én prosent.- Olje, som en ledende indikator, er en av de første tingene som stiger, og jeg tror alt ligger til rette for en vending. Ovenfra-ned-bildet er at markedet føler at man er over det verste, sier råvarestrateg Mark Pervan i Australia & New Zealand Banking Group til Bloomberg.StatoilHydro stiger én prosent til 135,10 kroner.DNO stiger 6,4 prosent til 8,43 kroner. Heritage Oil og Genel Enerji meldte i morges at de har en inngått en intensjonsavtale om å gå sammen, DNO International vil imidlertid ikke si noe om hvorvidt de har vært involvert i prosessen, melder TDN Finans.Thin Film, som handles på Oslo Axess, er dagens suveren vinner med en oppgang på hele 83 prosent til 86 øre. Oppgangen kommer etter nyheten om at et selskap eid av John Markus Lervik har kjøpt 6,2 millioner aksjer i selskapet tirsdag, i tillegg til 5,4 millioner warrants som vil bli utstedt i forbindelse med selskapets tegningsretter som er under registrering.Sevan Marine-aksjen er opp nye 6,7 prosent.. På én uke har aksjen steget 30 prosent. Morgan Stanley høyner kursmålet på Sevan Marine fra 15 til 17 kroner, og opprettholder en overweight-anbefalingBergen Group og Spectrum (notert på Oslo Axess) klatrer 16-19 prosent, men volumene er ikke all verden.Det er omsatt aksjer og grunnfondsbevis på Oslo Børs for 2,3 milliarder kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.

Nyheter
Børs