- Ta gevinst i Orkla

- På kort sikt kan det se fornuftig ut å ta fortjeneste på dagens nivå, sier meglerhus om Orkla.

Tidligere Orkla-sjef Dag J. Opedal. Foto: Scanpix
Børs

Orkla-aksjen har hittil i år gjort det betydelig bedre enn aksjene i sammenlignbare selskaper. DnB NOR Markets mener selskapet fortsatt tilbyr en langsiktig attraktiv investeringsmulighet og at enkelte viktige nyheter vil kunne gi videre løft på mellomlang sikt. Dette gjelder spesielt opptrappingen av produksjonen ved Elkem Solar og et eventuelt salg av vannkraften.- Innenfor merkevareområdet er imidlertid konkurransen skjerpet og her har vi tatt estimatene noe ned. På kort sikt kan det se fornuftig ut å ta fortjeneste på dagens nivå, mens vi på lang sikt opprettholder kjøpsanbefalingen med et 12-måneders kursmål på 60 kroner per aksje, skriver meglerhuset i dag.Orkla faller 2,8 prosent til 48,80 kroner.

Nyheter
Børs