Telenor på kjempesmell etter valutatrøbbel

Telenor og Alfa sin eierstrid i det ukrainske selskapet Kyivstar har kostet milliarder grunnet valutasmell. Nå er snart kassen tom.

Telenors konsernsjef Jon Fredrik Baksaas - Foto: Scanpix
Børs

Telenor og Alfa sin eierstrid i det ukrainske selskapet Kyivstar har kostet milliarder grunnet valutasmell. Nå er snart kassen i sistnevnte selskap tom, skriver dn tirsdag.Kapitalbeholdningen som Kyivstar sitter på har skrumpet voldsomt inn på grunn av Ukrainas dårlige økonomi og valutasmellen som har kommet som følge av dette.- Hadde vi hatt fungerende styrer og generalforsamlinger kunne vi tatt ut langt mer i utbytte for lenge siden, sier pressetalsmann Dag Megaard i Telenor.Eierne i Kyivstar har siden desember tatt ut 6,7 milliarder i utbytter. Telenor alene har tatt ut 3,7 milliarder kroner.

Nyheter
Børs