Tormod Andreassens aksjetips

Rådgiver Tormod Andreassen kommer med sine heteste aksjetips. DNO er blant aksjene som er klart underpriset, mener han.

Foto: Finansavisen
Børs

Rådgiver Tormod Andreassen var dagens gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Der kom han blant annet med sine favorittsektorer og -aksjer.- Jeg er skeptisk til shipping, sa Andreassen, og viste blant annet til tapsbringende rater i tank.- Shippingmarkedet er jeg meget engstelig for. Jeg ville holdt meg unna, uttalte han.Andreassen er også skeptisk til andre sektorer, deriblant eiendomssektoren.- Lakseaksjene er veldig greie, mener rådgiveren. Han tror de store institusjonene kan være på vei inn i dagens børsrakett Marine Harvest.Teknologi-aksjer som Tandberg og Eltek ble trukket frem.- Telenor er god en aksje. Det er stor usikkerhet, men det russiske eventyret er indiskontert, uttalte Andreassen.Sykliske aksjer der det ikke er overkapasitet kan også være gode kjøp.- Jeg er positiv til alt som har med olje. DNO og StatoilHydro er klart underpriset, sa AndreassenSe hele sendingen her

Nyheter
Børs