Tragedie-noteringen på Oslo Børs

Global IP Solutions er fersk på Oslo Børs. Og noteringen kunne ikke kommet på et verre tidspunkt.

Foto: Scanpix
Børs

Den 22. juli 2008 ble Global IP Solutions (GIPS) notert på Oslo Børs. Noteringskursen var på 10 kroner, og slik var stemningsrapporten på den første handelsdagen:Global IP Solutions (GIPS) ble tatt opp til notering på Oslo Børs i dag. Aksjen er sist omsatt for 11,50 kroner, noe som priser selskapet til 259,3 millioner kroner. I løpet av dagen har aksjen svingt fra 11 til 12 kroner.Siden den dagen steg aksjen til en all time high på 16 kroner, og så bar det rett ned til fire kroner, et nivå aksjen ikke har lyktes å bryte.I dag ligger GIPS på tredje plass på vinnerlsiten, opp 9,71 prosent til 3,84 kroner, men dette kan omtales som "russiske prosenter", da det er milevis opp til noteringskursen eller all time high.I tillegg til den svake kursutviklingen, har omsetningen i aksjen vært meget laber. I dag er det kun omsatt GIPS-aksjer for 22.780 kroner. På det meste blir det omsatt omtrent 100.000 aksjer i selskapet, mens snittet ligger rundt 20.000 aksjer.Selskapet tilbyr IP-telefoni og video over IP.

Nyheter
Børs