Tror oppturen fortsetter for kursrakett

Selv om aksjen har hatt en fantastisk kursutvikling de siste ukene belønnes Deep Sea Supply med en ny kjøpsanbefaling.

1
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Deep Sea Supply som en kjøpskandidat.- Deep Sea Supply Plc har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal. Dette indikerer i første omgang svakere falltakt, eller innledning av en mer horisontal utvikling. Aksjen har brutt et motstandsnivå og gitt kjøpssignal fra langsiktig trading range. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca. 9,00 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 9,00 kroner ved reaksjoner tilbake, skriver Investtech.- Positiv volumbalanse, dvs. høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.På torsdag sluttet aksjen på 9,42 kroner.

Nyheter
Børs