Tror prisfallet stabiliserer seg

Aberdeen Property Investors vurderer å nedskrive prognosen for hvor høyt yielden på næringseiendom i Oslo kan gå.

Foto: Scanpix
Børs

I dag har de beste kontoreiendommene i hovedstaden en yield (direkteavkastning) på 6,75 prosent, mener Aberdeen Property Investors (API), skriver Finansavisen lørdag.Og der kan den komme til å bli.- Det har ikke vært så ille i år som vi fryktet. «Prime yield» har stabilisert seg litt og vært relativt konstant siden nyttår. I henhold til vår prognose skulle yielden være godt over 7,00 ved utgangen av første halvår, men det er mulig vi har vært for pessimistiske, sier sjefstrateg Lars Flåøyen i API til avisen.Han understreker at dette gjelder sikre eiendommer med forutsigbar kontantstrøm og sikre leietagere, uten behov for særlig oppgradering av standard.

Nyheter
Næringsliv