Tror riggaksjer vil falle

DnB NOR Markets tror flere riggaksjer vil falle i verdi, deriblant Seadrill.

Børs

- I riggmarkedet er fokus rettet mot hvilke kontraktsbetingelser Petrobras ønsker å gå inn på, skriver DnB NOR Markets i dagens morgenrapport. Det har lenge vært kjent at selskapet er i markedet for å sikre seg riggkapasitet i årene fremover. Ifølge meglerhuset er avtalen med Odfjell Invest forrige uke en del av dette arbeidet. Blant annet Seadrills rigg West Gemini kan være aktuell for oppdrag for Petrobras.- Etter vårt syn ligger imidlertid aksjemarkedets implisitte forventninger til ratenivået for høyt og DnB NOR Markets har en salgsanbefaling på Seadrill med et kursmål på 70 kroner per aksje. Andre aktuelle partnere for Petrobras er Transocean og Noble. Også her ligger kursmålene på henholdsvis 60 og 30 dollar per aksje under kursnivået på fredag, heter det i oppdateringen.

Nyheter
Børs