Trusler om milliardsalg er hårreisende

-Vi kommer jo til å kjempe med nebb og klør, sier Dag Melgaard i Telenor. Selskapet kan tape 11 milliarder kroner.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Børs

Pressetalsmann Dag Melgaard i Telenor sier til TDN Finans at det vil være hårreisende dersom den russiske Namsmannen selger selskapets aksjer i VimpelCom før behandlingen av anken over Omsk-dommen onsdag.Det dreier seg om verdier for 1,72 milliarder dollar, eller 11,1milliarder kroner.-Det sies at aksjene skal legges ut i nærmeste fremtid, og jeg er ikke sikker på hva namsmannen mener med det, men vi synes det hadde vært aldeles hårreisende dersom Namsmannen skulle finne på å selge noen aksjer før dette i hvert fall har vært oppe i Sibir på onsdag, sier Melgaard til TDN Finans.-Vi kommer jo til å kjempe med nebb og klør også gjennom henvendelser i Moskva videre for å avvente en eventuell høyesterettsdom dersom vi ikke får medhold i Sibir onsdag, sier Melgaard.

Nyheter
Børs