- Uhyre spennende aksje med stor oppside

Aksjen går som en kule fredag og stiger nesten 40 prosent. - Diagenic er en uhyre spennende aksje, sier analytiker.

En trader på NYSE - Foto: Scanpix
Børs

Bioteknologimyggen Diagenic er fredagens store aksjevinner til nå, og stiger 36,09 prosent til 4,11 kroner.Aksjen har nå lagt på seg over 70 prosent de siste tre månedene.Analytiker Geir Kristiansen i Argo Securities karakteriseres aksjen som meget spennende.- Dette er nå en uhyre spennende aksje, med betydelig oppside. Diagenic har den beste testen, og den eneste som kan oppdage Alzheimer tidlig, sier analytiker Geir Kristiansen i Argo Securities til e24.Han ser for seg at det kan bli mye moro med aksjen fremover.- Nå kan de begynne å markedsføre og selge produktet. De har jo allerede partnere i åtte land, og er nå i en sterk forhandlingsposisjon til å få det i resten av EU, sier analytikeren.

Nyheter
Børs