- Våre fem beste aksjetips

Meglerhuset Christiania Securities serverer deg fem aksjer som de mener kan være gode kjøp akkurat nå.

Foto: Scanpix
Børs

Meglerhuset Christiania Securities mener følgende fem aksjer kan være gode kjøp nå:- Aker Solutions- Norsk Hydro- Prosafe- Sevan- StatoilHydroMeglerhuset trekker mandag frem førstnevnte som et spesielt bra case.- Aksjen har gitt langsiktige kjøpssignaler ved brudd opp gjennom tidligere topper ved ca. 49 kroner og 53 kroner. Etter en konsolidering forrige uke ser aksjen klar ut for videre oppgang. Volumutviklingen, med høy aktivitet på dager med oppgang, styrker aksjen teknisk og øker sannsynligheten for oppgang på kort sikt. Lite signifikant motstand over dagens nivå. Vi gir kjøpsanbefaling med kursmål 65 kroner og stopp 51 kroner, skriver meglerhuset i en fersk rapport.Aker Solutions-aksjen er mandag ned 2,17 prosent til 54,20 kroner.

Nyheter
Børs