Wall Street stiger på sjokktall

Investorene på Wall Street ser ut til å være fornøyd med dagens makrotall. Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her.

En trader på NYSE studerer en skjerm - Foto: AP
Børs

Det har vært en positiv start på det amerikanske aksjemarkedet. Fem minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått opp 0,63 prosent og står i 1.861,69 poeng mens Dow Jones står i 8.819,01 poeng etter en oppgang på 0,79 prosent.Utviklingen kan du følge her.I dag har det blitt kjent at antall sysselsatte utenfor jordbrukssektoren falt med 345.000 i april, mens det var ventet en nedgang på 520.000. Arbeidsledigheten i USA er nå på 9,4 prosent, mens det var ventet en arbeidsledighet på 9,2 prosent.Den gjennomsnittlige timelønnen steg med 0,1 prosent, som ventet.-Nedgangen er helt klart i ferd med å dempes, og det hele ser ut som det stabilisere seg. Slik det ser ut nå går det mot et vendepunkt for konjunkturene. Resesjonen er enten i ferd med å avsluttes eller så er den over allerede, sier Bjørn Roger Wilhelmsen, analytiker i First Securities, til HegnarOnline.

Nyheter
Børs