Wega Mining har nå blitt slukt

Selskapet Avocet Mining kontrollerer nå 90,57 prosent av aksjene i Wega Mining.

Jan Haudemann-Andersen på kontoret i Vika Atrium - Foto: Finansavisen
Børs

I midten av april la gruveselskapet Avocet Mining inn bud på Jan Haudemann-Andersen-selskapet Wega Mining.Selskapet Avocet Mining kontrollerer nå (eier eller har aksept fra aksjonærer som representerer) 90,57 prosent av aksjene i Wega Mining.Dette opplyses i en melding onsdag, og kravet om minst 90 prosent av aksjene er nå nådd og selskapet vil ikke gjøre endringer i budet de har kommet med.Selskapet opplyser imidlertid at due diligence ikke var tilfredsstillende nok, der en evaluering vil bli annonsert snart for å rette opp problemene som har blitt funnet.Avocet Mining mener videre at gullproduksjonen fra Inata sannsynligvis vil bli forsinket i forhold til tidligere ventet i tredje kvartal. Forsinkelsen skal likevel ikke få noen betydelig effekt på kostnadene for prosjektet.Les hele meldingen fra Wega Mining her!

Nyheter
Børs