1 x hold og 1 x selg fra DnB NOR Markets

DnB NOR Markets går ut med to aksjetips i kjølvannet av dagens meldinger. (Korrigert)

DnB NOR Markets - Foto: Scanpix
Børs

I morges ble det kjent at EDB Business Partner har inngått en femårig avtale med Sparebanken Pluss om leverig av driftstjenester og løsninger for bankens virksomhet. Avtalen har en anslått verdi på 150 millioner kroner.DnB NOR Markets har en holdanbefaling, med et kursmål på 12 måneders sikt på 21 kroner. Aksjen er sist omsatt for 18,20 kroner, opp 1,1 prosent.Subsea 7 er tildelt en kontrakt i Angola til en verdi på over 150 millioner dollar.Meglerhuset har en salgsanbefaling, samt et 12 måneders kursmål på 35 kroner. Det betyr at nedsiden er på hele 45 prosent i forhold til dagens kurs på 63,60 kroner.Rettelse:DnB NOR Markets har en hold-anbefaling på EDB, ikke kjøp slik meglerhuset meldte tirsdag.