Aksje med voldsomt potensial

- Oslo Børs er et veldig bra sted å være, sier aksjesjef. Her er favorittene.

Foto: Scanpix
Børs

Aksjesjef Håkon Persen Søderstrøm i Danske Capital ser for seg fortsatt oppgang på Oslo Børs, men han tror ikke at andre halvår blir like sprekt som første.- Jeg får kalle meg en forsiktig optimist. Det kan fortsatt komme makrosjokk fra USA, men jeg tror at Asia og vårt hjemmemarked vil trekke Oslo Børs videre oppover. Oljeprisen er høy og det tror jeg den vil fortsette å være. Råvaremarkedet ser i det hele tatt veldig bra ut, sier Søderstrøm til Finansavisen.- Kongsberg Gruppen er en klassiker. Aksjen er både undervurdert og underanalysert og har etter min oppfatning et voldsomt potensial. Selskapet står foran en kontraktsflom og det er lange og store forsvarskontrakter det er snakk opp. Enkelte av dem vil ha en tidshorisont på over 30 år, sier han.Aksjesjefen anbefaler også Telenor og Seadrill.Du finner samtlige anbefalinger med begrunnelse i Finansavisen lørdag.