Aksjene faller på Wall Street

Investorene venter nå spent på utfallet av resultatsesongen som innledes denne uken.

Foto: Scanpix
Børs

Det har vært en rød start på det amerikanske aksjemarkedet. To minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått ned 0,17 prosent og står i 1.784,43 poeng mens Dow Jones står i 8.302,13 poeng etter en nedgang på 0,27 prosent.Utviklingen kan du følge her.Investorene venter nå spent på utfallet av resultatsesongen som innledes denne uken. Stig Myrseth, analysesjef i Orion Securities , sier til HegnarOnline at vi trenger å se en strøm av gode nyheter på makrofronten for å opprettholde det positive momentet i aksjemarkedet.- Forhåpentligvis vil julistatistikkene vise en bedring i forhold til juni. I så fall vil aksjemarkedet prestere et comeback. Det er mitt hovedscenario. Svekker julitallene seg mot formodning videre, spørs det om ikke de grønne skuddene har visnet, og i så fall vil aksjemarkedene leve farlig, sier Myrseth til HegnarOnlineLes også: Dette kan senke aksjemarkedene