Aksjene stiger på Wall Street

Investorene på Wall Street kan glede seg over en positiv børsåpning. Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her.

To tradere på NYSE - Foto: AP
Børs

Det har vært en positiv start på det amerikanske aksjemarkedet. To minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått opp 0,64 prosent og står i 1.757,40 poeng mens Dow Jones står i 8.186,42 poeng etter en oppgang på 0,28 prosent.Utviklingen kan du følge her.Når starter resultatsesongen i USA. Førstemann ut av de store selskapene er Alcoa.I dag har det blitt kjent at teknologikjempen Google snart er på banen med et nytt operativsystem for personlige datamaskiner. Her satses det hardt på sikkerhet og hurtighet, samtidig som det skal være enkelt å bruke.Operativsystemet, som får navnet Google Chrome OS, vil være tilgjengelig for kunder i andre halvår av 2010.Oljelagertallene presenteres i dag klokken 16.30. Reuters anslår at det blir offentliggjort et lagertrekk på 2,4 millioner fat.

Nyheter
Børs