Analytiker: Dette ødelegger børsfesten

Dårlige nyheter sørger for at sommerens børsfest torpederes. I dag faller Oslo Børs videre.

Børs

I dagens morgenrapport fra Orion Securities ser analytikeren nærmere på månedens viktigste makrotall som ble presentert i går. Den amerikanske arbeidsmarkedsrapporten skuffet markedet, noe som førte til kursfall både i USA, Asia og Europa.Les også: Analytiker: Den positive trenden er brutt-Månedens viktigste makrotall, den amerikanske arbeidsmarkedsrapporten for juni, ble sluppet i går. Denne kom inn svakt, noe som modererer inntrykket skapt av den uventet sterke bedringen i mai, sier analytikeren.-Arbeidsmarkedsrapporten taler for at oppsvinget i USA vil bli moderat og ikke skarpt, og i så fall vil trolig hovedtrenden på Wall Street være sidelengs i sommer, avslutter analytikeren.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 278,74 poeng, ned 1,06 prosent.