Analytiker: Dette var ikke noen gode nyheter

-Dette var ikke akkurat noe grønt skudd, sier analytiker Katrine Boye etter å ha sett nærmere på nyheter fra USA.

En trader på gulvet på NYSE - Foto: AFP
Børs

I dagens morgenrapport fra Nordea kommenterer analytiker Katrine Boye gårsdagens forbrukertall fra USA. Dette ble betegnet som tirsdagens viktigste nyhet.- Forbrukertillitstallene for juni fra Conference Board som kom i går var derimot lite lystige. Etter tre måneder med bedring i forbrukertilliten, falt den nå tilbake til 49,3 fra 54,9 i mai. Trolig er det oppgangen i bensinprisene som har dempet optimismen hos forbrukerne, sier Boye.- Konsensus var om lag flat utvikling. Skal vi se positivt på det er nivået fortsatt langt høyere enn bunnivået i februar på 25,3, men ikke akkurat noe grønt skudd, avslutter Boye.