Analytiker: Kjøp og kjøp

Analytiker Asbjørn Taugbøl venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende aksjer.

Publisert 16. juli 2009 kl. 11.45
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 145 ord
Analytiker Asbjørn Taugbøl i Investtech. Foto: Iván Kverme
I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Ganger Rolf og Prosafe som kjøpskandidater.- Ganger Rolf steg med mer enn 50 prosent fra mars til mai og ga kjøpssignal fra en stor dobbel-bunn-formasjon med kursmål på 184 kroner. Aksjen har de siste ukene korrigert noe tilbake etter den sterke oppgangen og er nå nær støtten ved 136 kroner. Videre oppgang indikeres, og dagens nivåer kan være en god inngang. Det er motstand ved 150 kroner, samt ved 211 kroner. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier analytiker Asbjørn Taugbøl.- Prosafe ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Det ligger støtte ved ca. 28,40 kroner og motstand ved ca. 36,00 kroner. Volumbalansen er negativ og svekker aksjen på kort sikt. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter analytikeren.