Analytiker: Kjøp og kjøp

Analytiker Asbjørn Taugbøl venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende aksjer.

Analytiker Asbjørn Taugbøl i Investtech. Foto: Iván Kverme
Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Fred. Olsen Energy og PA Resources som kjøpskandidater.- Fred. Olsen Energy har reagert tilbake og brutt den stigende trenden. Dette indikerer i første omgang svakere stigningstakt. Det er kortsiktig støtte ved 202 kroner, og et brudd på dette nivået vil utløse et salgssignal på kort sikt. Aksjen har motstand ved ca. 235 kroner. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, sier analytikeren, sier analytiker Asbjørn Taugbøl.- PA Resources har brutt den stigende trenden som nesten ga en tredobling av kursen siden fra mars til juni. Dette indikerer i første omgang svakere stigningstakt. Aksjen har et støttenivå ved ca. 19,60 kroner, og dersom aksjen bryter ned gjennom dette, vil det utløse et salgssignal. Det ligger motstand ved 28 kroner. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter analytikeren.