Analytiker: Kjøp og kjøp

Analytiker Asbjørn Taugbøl venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende aksjer.

Analytiker Asbjørn Taugbøl i Investtech. Foto: Iván Kverme
Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Storebrand som en svak kjøpskandidat mens Nutri Pharma får en svak kjøpsanbefaling på kort sikt.- Storebrand ligger i en fin, stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Det ligger støtte ned mot gulvet i trendkanalen ved 25,65 kroner, samt ved 25 kroner. Noteringer nær støtten kan være en god kjøpsanledning. Aksjen har motstand ved ca. 30 kroner. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. Aksjen er svakt positiv på innside, men det er ikke registrert innsidehandler siden oktober/november i fjor da mange investorer viste god timing og kjøpte aksjer til lave kurser. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, sier analytiker Asbjørn Taugbøl.- Etter en meget sterk oppgang i vinter, har aksjen de siste par månedene falt noe tilbake. Aksjen ligger i en kortsiktig, fallende trend, men nærmer seg et støttenivå ved 1,94-2,00 kroner, noe som bør ta imot for videre fall. Et brudd ned gjennom dette nivået vil være et salgssignal. Positiv divergens i RSI og positiv volumutvikling styrker aksjen på kort sikt. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Watch, avslutter analytikeren.