Analytiker: Kjøp og kjøp

Analytiker Asbjørn Taugbøl venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende aksjer.

Analytiker Asbjørn Taugbøl i Investtech. Foto: Iván Kverme
Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Itera og Tandberg som kjøpskandidater.- Itera ga kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon i april. Kursmålet er tatt ut, men formasjonen signaliserer videre oppgang. Aksjen reagerer opp fra støtten ved gulvet i en stigende trendkanal, og videre oppgang innenfor denne indikeres. Økende volum styrker aksjen. Det er støtte like under dagens nivå, samt ved 2,16 kroner. Det er lite motstand før ved 3,90 kroner. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier analytiker Asbjørn Taugbøl.- Tandberg ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt, og videre oppgang indikeres. Avtagende volum og negativ divergens i RSI tyder på en avmatning av kjøpere og at det kan komme reaksjoner ned. Aksjen har støtte ved gulvet i trendkanalen samt ved ca. 98,00 kroner. På oppsiden ligger det motstand ved ca. 120 kroner. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs