Analytiker: Kjøp og kjøp

Analytiker Asbjørn Taugbøl venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende aksjer. Samtidig advares det mot høy risiko.

Analytiker Asbjørn Taugbøl i Investtech. Foto: Iván Kverme
Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Songa Offshore og Storebrand som kjøpskandidater.- Songa Offshore ligger i en sterkt stigende trend på kort/mellomlang sikt og videre oppgang innenfor denne indikeres. Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Dette styrker trendbildet. Selv om aksjen har tredoblet seg siden bunnen i mars, er oppsiden fortsatt stor. På kort sikt er det motstand i taket av trendkanalen ved ca. 30 kroner, mens det på lengre sikt er motstand ved ca. 76 kroner. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler, men det er ikke registrert innsidehandler i selskapet siden desember i fjor. Høy risiko. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier analytikeren.- Storebrand ligger i en stigende trend på kort/mellomlang sikt og videre oppgang innenfor denne indikeres. Det er støtte ved 25 kroner, mens det ligger motstand ved ca. 32 kroner. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter analytikeren.