Analytiker: Kjøp og selg

Analytiker forteller investorer om en aksje som kan være et godt kjøp og en aksje som kan oppleve kursfall. Det advares mot høy risiko.

Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Kongsberg Automative som en kjøpskandidat mens Artumas Group får en salgsanbefaling.- Kongsberg Automotive Holding viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, og det ligger støtte ned mot gulvet av kanalen. Aksjen har horisontal støtte ved ca. 5 kroner, deretter ved 3,70 kroner. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette anses å svekke aksjen. Meget positiv volumbalanse styrker aksjen. Til tross for at aksjen har tredoblet seg siden mars, er oppsiden fortsatt stor. Det er lite motstand før ved 28 kroner. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Meget høy risiko. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier analytikeren.- Artumas Group ligger i en fallende trend på mellomlang sikt og videre nedgang innenfor denne indikeres. Det er lite støtte under dagens nivå, noe som øker risikoen. Aksjen har motstand ved ca. 1,10 kroner. Kort sikt: Salgskandidat. Middels lang sikt: Salgskandidat, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs