Analytiker positivt overrasket over Stolt-Nielsen

Analytiker Anders R. Karlsen i Nordea Markets mener Stolt-Nielsen overrasket markedet.

Foto: Scanpix - Kjell Inge Røkke (t.v.) og Niels G. Stolt-Nielsen
Børs

Shippinganalytiker Anders R. Karlsen i Nordea Markets slår fast at andrekvartalstallene fra Stolt-Nielsen overrasket på oppsiden, spesielt innen segmentet Tank Containers.Videre førte kostnadsreduksjoner til bedrede marginer til tross for et utfordrende marked.Etter resultatfremleggelsen hever Nordea sine estimater for Tank Containers, men reduserer estimatene for kjemikalietankerne.Kjøpsanbefalingen opprettholdes, men 12 måneders kursmål heves fra 13,5 til 16 dollar (fra 86,50 til 102,50 kroner).I ettermiddag handles Stolt-Nielsen for 75 kroner, opp 0,7 prosent.

Nyheter
Næringsliv