Atea fikk svenske myndigheter på kroken

Svenske myndigheter kjøper inn IT-utstyr til 217 kommuner og 18 fylker.

Foto: iStockphoto
Børs

Atea AB i Sverige har inngått en rammeavtale med svenske myndigheter om leveranser av telefoner og kommunikasjonsutstyr fra blant andre Cisco og HP.Rammeavtalen gjelder for to år og har en årlig verdi på 41,7 millioner kroner.- Leveransen av kommunikasjons- og nettverksutstyr er svært viktig for Atea. Med denne avtalen som utgangspunkt kan vi nå fortsette vår satsning på offentlig sektor, sier Lars Pettersson, adm. direktør i Atea AB.Totalt ni leverandører har blitt tilbudt å signere rammeavtale som dekker leveranser til alle statlige myndigheter, 217 av landets 290 kommuner, 18 av landets 21 fylker, samt 41 nærliggende stiftelser og liknende.

Nyheter
Teknologi