Børsfall i Japan

Økt bekymring rundt utviklingen i verdensøkonomien sørger for en rød start på børsuken i Japan.

Foto: AP
Børs

Uken starter med kursfall for investorene i Japan. Nikkei 225-indeksen er ned 1,47 prosent mens den bredere Topix-indeksen er ned 0,95 prosent. Fallende råvarepriser og lave shippingrater sørger for økt bekymring rundt utviklingen i verdensøkonomien.Singapores Straits Times indeks har falt 0,49 prosent, den taiwanske Taiex-indeksen er ned 0,23 prosent mens Hang Seng-indeksen i Hong Kong og Kospi-indeksen i Korea kan vise til oppganger på henholdsvis 0,10 prosent og 0,63 prosent.Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.