- Boliglageret vårt er ganske tomt

Boligbyggerne er på banen igjen med flere nye prosjekter. - Boliglageret vårt er ganske tomt, sier markedssjef Margrethe Kielland i Skanska Bolig.

Børs

Etter at markedet for nye boliger stoppet opp i fjor, er mange boligbyggere nå i ferd med å entre markedet, skriver Finansavisen. Byggekostnadene har falt 15-30 prosent siden toppen i 2007, og det har gitt lavere priser.Markedssjef Margrethe Kielland i Skanska Bolig bekrefter overfor avisen at de satte ned prisene i slutten av fjoråret.- Men siden da har vi solgt bra med de prisene vi har, sier hun.Skanska er i ferd med å trykke opp nye prospekter for Oslo-prosjektet Frydenberg, der 600 boliger bygges på et gammelt industriområde. I tillegg skal det være stor interesse for Grannesparken i Stavanger og Ramstad gård i Bergen, som nylig ble lagt ut.- Boliglageret vårt er ganske tomt, fortsetter Kielland overfor avisen.Finansavisen forteller også at Veidekke har lagt ut tre nye prosjekter for salg de 3-4 siste ukene: Lillevannsveien i Holmenkollen, Årvoll og Åstad i Asker. I førstnevnte ble 12 av 12 rekkehus solgt på kort tid. JM Byggholt har solgt 350 boliger så langt i år, blant annet i Rodelunden på Rosenhoff i Oslo.

Nyheter
Næringseiendom