Dagens kjøpskandidat

- Videre oppgang til er signalisert, skriver Investtech etter å ha sett nærmere på Telenor-aksjen.

Telenors konsernsjef Jon Fredrik Baksaas - Foto: Scanpix
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Telenor som en kjøpskandidat.- Telenor har brutt ned gjennom gulvet i en stigende trendkanal. Dette indikerer i første omgang svakere stigningstakt, eller innledning av en mer horisontal utvikling. Ga kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 49,30 kroner. Videre oppgang til 64,87 kroner eller mer er signalisert, skriver Investtech.- Aksjen har støtte ved ca. 45,00 kroner og motstand ved ca. 56,00 kroner. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, skriver Investtech.Torsdag sluttet Telenor-aksjen på 49,65 kroner.