Derfor faller Oslo Børs

I dag faller Oslo Børs etter gårsdagens markerte oppgang. - Børsen har så langt i dag vært preget av gevinstsikring og usikkerhet, sier en megler.

Publisert 16. juli 2009 kl. 14.08
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 98 ord
I skrivende stund har hovedindeksen på Oslo Børs falt 0,55 prosent og står dermed i 279,78 poeng.- Børsen har så langt i dag vært preget av gevinstsikring og usikkerhet, i tillegg har oljeprisen falt noe tilbake fra børsen åpnet, sier en megler til TDN Finans.-Tallene fra JP Morgan var overraskende bra, hvis oljeprisen ikke faller videre skal Oslo Børs opp fra de nivåene vi har nå, avslutter megleren.Store selskap som StatoilHydro og Yara går motstrøms og bidrar til å hindre en større nedgang på Oslo Børs. De to aksjene legger på seg henholdsvis 0,57 prosent og 0,82 prosent.