- Derfor har de skapt enorme verdier

Han er selv en suksessrik forretningsmann og har nylig lagt opp som toppidrettsutøver. Nå roser han to av Norges mest kjente finanstopper.

Publisert 10. juli 2009 kl. 10.40
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 122 ord
Kjell Inge Røkke - Foto: Finansavisen
Sandvolleyballspilleren Bjørn Maaseide solgte i fjor treningskjeden som han brukt årevis på å bygge opp, og har nå en formue på 164 millioner kroner.Rogalendingen er imidlertid kanskje best kjent som sandvolleyball-spiller og primus motor for volleyball-turneringene i Stavanger.I fredagens dn blir han spurt om hvilke næringslivsledere han har mest sansen for. Valget faller på en kjent og suksessrik duo.- Det må bli en blanding mellom Kjell Ingen Røkke og Petter Stordalen, fordi de er flinke strategisk til å holde på med det de kan. Derfor har de skapt enorme verdier. Det har de ikke klart alene. De får gode folk til å jobbe for seg, svarer Maaseide.Masseide sier videre at han godt kunne tenke seg å sitte i styret i Norges Bank.