- Det blir endel skuffelser på børsen

Aksjesjef i Handelsbanken Capital Markets, Håvard Nesheim, tror det kan bli en del tunge dager på Oslo Børs fremover.

Håvard Nesheim. Foto: Finansavisen
Børs

Mandag falt Oslo Børs 3,9 prosent, blant annet etter et kraftig fall i oljeprisen.Aksjesjef i Handelsbanken Capital Markets, Håvard Nesheim, tror det er duket for flere skuffelser på Oslo Børs fremover.- La meg si det sånn: Jeg tror nok det blir en del skuffelser, sier Nesheim til dn tirsdag.Skuffelsene Nesheim snakker om vil komme i form av svakere resultater fra selskapene i kvartalspresentasjonen som ligger foran oss.Og dette kan ha bidratt til fallet i går, mener aksjesjefen.- Jeg tror man begynner å frykte andrekvartalstallene, at realøkonomien ikke har fått noe sørlig fart ennå. Jeg tror markedet har løpt litt fra realøkonomien, sier Nesheim.

Nyheter
Børs