Det meste faller på Oslo Børs

Bare én av de 10 mest omsatte aksjene stiger i verdi.

Børs

Oslo Børs åpnet som ventet dagen med fall i kjølvannet av nedtur i USA og Japan, samt lavere oljepriser . Ved lunsjtider er hovedindeksen ned 0,9 prosent til 267,10. Markedet har hentet seg inn fra dagens bunnivåer.Brent-oljen går for 62,65 dollar, ned 0,9 prosent, mens WTI-oljen handles for 62,22 dollar, ned 1,1 prosent. Da børsen stengte tirsdag var prisen henholdsvis 63,18 og 62,94 dollar. StatoilHydro faller 0,4 prosent til 120,70 kroner.Noreco stiger 3,3 prosent til 18,70 kroner på meldingen om et olje- og gassfunn i Grosbeak-prospektet i Nordsjøen, hvor Noreco har en 20 prosent eierandel.Seabird stiger 4,3 prosent til 1,94 kroner etter å ha kommet med oppdatering når det gjelder flåteutnyttelse i andre kvartal.Repant, MIS og Thin Film topper vinnerlisten med en oppgang på ni-ti prosent. Blant de 10 mest omsatte papirene finner vi bare én vinner, Sevan Marine, som stiger 0,6 prosent etter at en innsider har kjøpt flere aksjer og etter at selskapet har sluppet resultatet fra reparasjonsemisjonenOceanteam, Codfarmers, Norwegian og Golar er ned fem-ni prosent.Tunge aksjer som Yara, PGS, Acergy og REC faller mellom 2,5 og 4,1 prosent.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for 1,1 milliarder kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.