- Dette er mine to favoritter

Sjeføkonom Øystein Dørum trekker frem en av sine egne samt en finanskjenning, da han blir spurt om hvilke næringslivsledere han har mest sansen for.

Publisert 13. juli 2009 kl. 11.06
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 96 ord
Sjeføkonom Øystein Dørum i DnB NOR Markets - Foto: Scanpix
Sjeføkonom Øystein Dørum i DnB NOR Markets trekker frem en av sine egne da dn i et intervju mandag spør ham om hvem hans syns er Norges fremste næringslivsledere.I tillegg nevner Dørum en kjenning i finansmiljøet.- Foruten vår egen Rune Bjerke som jeg liker godt, har jeg sansen for Petter Stolrdalen. Han er uredd og tør gå egne veier. I tillegg fremstår han som en leder med sosialt sinnelag og miljøorientering, sier Dørum.Dørum sier videre i intervjuet at han synes det kan virke som om Oljefondet har hatt for dårlig kontroll med risikoen de har tatt.