Dette skjer i dag - ledighetstall som svir?

Torsdag får man ferske ledighetstall både fra Norge og USA. Ligger det bomber og lurer? Her er alle dagens hendelser.

En trader på NYSE - Foto: Scanpix
Børs

Torsdagens finanskalender kan by på ferske ledighetstall både fra USA og Norge.Dessuten offentliggjør Riksbanken i Sverige om de kutter renten ytterligere.Her er alle dagens hendelser:Resultatfremleggelser:- Stolt-Nielsen: Resultat 1. kvartal, presentasjon kl 15, Shippingklubben, webcastMakrotall som blir offentliggjort: - Norge: PMI juni, klokken 09:00- Sverige: Rentebeskjed fra Riksbanken, klokken 09:30- Norge: Registrert arbeidsledighet (NAV) juni, klokken 10:00- ØMU: Arbeidsledighet mai, klokken 11:00- ØMU: PPI mai, klokken 11:00- ØMU: Rentebeskjed fra ESB, klokken 13:45- USA: Arbeidsmarkedsrapporten juni, klokken 14:30- USA: Jobless claims uketall, klokken 14:30- USA: Industriordre mai, klokken 16:00Få også med deg Market Watch sin eminente oversikt her!