Disse gutta bader i penger

Du skjønner at du gjør en god jobb når du tjener mer enn én million kroner i måneden.

Publisert 15. juli 2009 kl. 12.28
Oppdatert 15. juli 2009 klokken 12.28
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 128 ord
Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Den gjennomsnittlige toppsjefen tjener på langt nær så godt som de best betalte finansdirektørene på børs.Ifølge Finansavisen fikk Prosafes finansdirektør, Ronny Klungtvedt, utbetalt 12,5 millioner kroner i fjor. Av dette var 2,6 millioner kroner fastlønn, mens 10 millioner kroner var bonusutbetalinger og opsjonsavtaler.
Godt betalte finansdirektører:
1. Ronny Klungtvedt (Prosafe): 2,6 mill. i fastlønn og 10 mill. i annen lønn2. Tom E. Jebsen (Songa Offshore): 2,2 mill. i fastlønn og 6,4 mill. i annen lønn3. Gottfred Langseth (PGS): 3,1 mill. i fastlønn og 4,8 mill. i annen lønn4. Arne Helland (TGS-Nopec): 1,1 mill. i fastlønn og 5,9 mill. i annen lønnFinansdirektørene i norske børsnoterte selskap fikk i gjennomsnitt utbetalt tre millioner kroner i fjor. Beregningene Finansavisen har gjort viser at det i snitt ble utbetalt 1,2 millioner kroner i bonus.