Dramatisk da Wall Street reiste seg

Indeksene på Wall Street gikk rett i kjelleren fra start, men sakte men sikkert klatret de oppover etter som dagen skred hen.

Foto: AP
Børs

Dagen begynte ikke særlig bra for investorene på Wall Street, men avslutningen bør de fleste være greit fornøyd med.Alle de tre hovedindeksene gikk rett i minus fra start mandag, men etter at markedet hadde summet seg litt ble det bedring utover dagen.Til slutt endte Dow Jones opp 0,53 prosent til 8.324,87 poeng, S&P sluttet opp 0,26 mens Nasdaq svekket seg med 0,51 prosent.Sjef for trading Bill Groeneveld i vFinance Investments sa til Wall Street Journal at fallet i den innledende handelen gjorde at Dow Industrial-indeksen falt til støttenivået rundt 8.200 poeng. Det trigget databaserte tradere inn i defensive sektorer.Det var en bred oppgang innen helsesektoren, som steg, og Merck steg 3,3 prosent. Konsumselskaper steg mest i S&P 500-indeksen med en oppgang på 1,5 prosent.American Express steg 5,6 prosent etter at analytiker Christopher Brendler i Stifel Nicolaus oppgradert aksjen til nøytral fra selg. Meglerhuset mener at selskapet er det minst eksponert kredittkortsselskapet til nye lover og regler for kredittkortsindustrien.Oljeprisen falt 4,0 prosent til 64,05 dollar fatet.- Det faller sammen nå og begynner å bli mer relatert til virkeligheten grunnet at noe av den økonomiske statistikken har vært dårligere enn ventet, sier sjef Tom Bentz i BNP Paribas Commodity Futures til Wall Street Journal.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.

Nyheter
Børs