En REKKE rykende ferske aksjetips

En rekke meglerhus gir deg sine aller ferskeste aksjetips. Norsk gigant er blant annet en meget het kjøpskandidat, mener Goldman Sachs.

En trader på gulvet på NYSE - Foto: AP
Børs

Meglerhuset Goldman Sachs har nå lagt StatoilHydro inn på sin såkalte conviction buy-liste, melder European MarketScope torsdag morgen.Samme meglerhus kutter sitt kursmål på Orkla fra 56,60 til 46,10 kroner, og gjentar sin salgs-anbefaling. Aksjen ble onsdag sist omsatt for 47,65 kroner.Samtidig har Banc of America Securities-Merrill Lynch kuttet sitt kursmål på REC fra 65 kroner til 55 kroner, viser Bloomberg-data.Meglerhuset opprettholder imidlertid en nøytralanbefaling på aksjen. REC ble sist omsatt for 50,60 kroner.Samme meglerhus høyner nå kursmålet på Acergy, PGS, Aker Solutions, Subsea 7 samt TGS-Nopec, melder Bloomberg.PGS- og TGS-Nopec beholder sin underperform-anbefaling, mens kursmålene høynes fra 29 kroner til 35 kroner for PGS sin del og fra 41 kroner til 55 kroner for TGS-Nopec-aksjen.Også Acergy og Aker Solutions opprettholdes på underperform. Kursmålet på Acergy høynes fra 31,50 kroner til 60 kroner, mens Aker Solutions-kursmålet høynes fra 44 til 50 kroner.Subsea 7 opprettholdes på kjøp, og kursmålet her oppjusteres fra 60 til 80 kroner, altså over 30 prosent.

Nyheter
Børs