Ender børsen ned?

Det begynner å se dårlig ut.

Foto: Finansavisen
Børs

Tidligere i dag var Oslo Børs opp over to prosent, men en svak åpning i USA og fallende oljepriser ser ut til å ødelegge stemningen. Klokken 16:12 er hovedindeksen bare opp 0,2 prosent til 270,24. Dow Jones og Nasdaq er ned henholdsvis 0,8 og 0,9 prosent.Brent-olje for levering i august handles nå for 63,03 dollar fatet, ned 1,6 prosent. Prisen har falt med over én dollar siden lunsjtider. StatoilHydro stiger fortsatt 0,7 prosent, og hindrer børsen fra å gå i minus.Aksjer som Sevan Marine og REC tynger. Nedturen er på henholdsvis 9,9 og 4,1 prosent.CanArgo, som ble gruset mandag, er opp 70 prosent til 15 øre. Yara og Marine Harvest trekker også oppover. Begge klatrer snaue fire prosent.Det er omsatt verdipapirer for tre milliarder kroner.Vi kommer tilbake med en fyldig sluttkommentar klokken 17:30.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.