Finanskjendis eide horehus

-Jeg er ingen moralens vokter. Men jeg har eid et bordell, sier Jan-Erik Warbo som har tjent seg styrtrik på eiendom.

Jan-Erik Warbo Foto: Scanpix
Børs

Jan-Erik Warbo har tjent seg søkkrik på eiendom, og ble i siste rangering av Kapitals 400 rikeste ført opp på 326. plass med en formue på 500 millioner kroner. I siste utgave av magasinet kan vi lese et portrett av eventyreren.-Jeg vurderer leietagere godt og bruker stor sett ikke meglere. Ikke fordi de ikke gjør en dårlig jobb, men fordi når en megler finner en leietager, er det et engangsoppdrag. For oss er det noe vi skal leve med i mange, mange år, sier Warbo.-Betyr det noe for deg hva slags virksomhet det er i bygningene?-Nei, ikke så lenge de er lovlige. Jeg er ingen moralens vokter. Men jeg har eid et bordell, sier Warbo.-Vel… Nei, det er nok en overdrivelse. En gang i tiden eide jeg et lite hotell i Spania, og der var det visstnok horehus. Men det visste jeg ikke før etterpå, avslutter Warbo.Hele intervjuet finner du i siste nummer av Kapital.

Nyheter
Næringsliv